Binging și Bitcoin

Subiectul criptomonedelor și al activității de minare prezintă un interes din ce în ce mai mare. Dar care este legătura cu binging? Ca dovadă a acestui fapt, producătorii unor seriale TV internaționale au abordate această temă într-o oarecare măsură menționând în episoadele lor cea mai cunoscută și scumpă monedă virtuală, și anume Bitcoin.

Mr. Robot

Mr. Robot e unul dintre cele mai populare seriale cu care se face binging din domeniul IT. Așadar nu ne miră faptul că episodul 11 al sezonului 2 prezintă un război al criptomonedelor, episod în care CEO-ul E Corp realizează scăderea importanței bancnotelor fizice cunoscute și folosite de zi cu zi. Acesta propune varianta proprie de monedă virtuală, și anume Ecoin, monedă ce se află într-un război cu binecunoscutul Bitcoin.
Mr. Robot ca și Bitcoin de altfel, are mulți adepți și susținători. Pe platforma reddit.com se poate observa un entuziasm aparte privind alăturarea acestor 2 pasiuni comune.

 

Mr. Robot - binging

Link sursă: https://www.reddit.com/r/Bitcoin/comments/77c58x/currency_wars_mr_robot_mentions_bitcoin/

Grey’s Anatomy

În cadrul ultimului episod difuzat în data de 16 noiembrie 2017 din serialul Grey’s Anatomy, spitalul a fost victima unui atac cibernetic. Hackerii responsabili de acest lucru au cerut o recompensă de 5 000 BTC. Puteți urmări aici discuția despre Bitcoin precum și câteva reacții amuzante ale personajelor: https://www.reddit.com/r/itsaunixsystem/comments/7duvd4/greys_anatomy_s14e08_5000_bitcoins/
Din nou, punerea a două subiecte laolaltă în această formulă a stârnit diferite postări și reacții pe platforma reddit.com.

Grey's Anatomy - binging

Link sursă: https://www.reddit.com/r/Bitcoin/comments/7dkrrh/anybody_notice_greys_anatomys_mention_of_bitcoin/

De asemenea, Shonda Rhimes, creatorea serialului a postat pe rețeaua de socializare Twitter o poză cu mesajul recompensei mai sus menționate.

Shonda Rhimes

 

The Big Bang Theory

 

Pe data de 30 noiembrie 2017 The Big Bang Theory va dedica un întreg episod Bitcoin-ului și activității de minare. Acesta se va numi “Încurcătura Bitcoin” (The Bitcoin entanglement). În imaginea de mai jos puteți vedea o mică parte din discuția despre moneda virtuală și entuziasmul userilor de pe reddit.com în legătură cu această apariție.

The Big Bang Theory - binging

Link sursă: https://www.reddit.com/r/Bitcoin/comments/7bc6ay/the_big_bang_theory_s11e07_is_called_the_bitcoin/

 

Așadar, subiectul Bitcoin/ criptomonede este posibil să apară menționat în mai multe seriale de acest gen, filme etc, fiind un subiect actual și de interes. Dacă ai și alte exemple de astfel de menționări ale Bitcoin-ului, dă-ne de veste printr-un comentariu.

Distribuie articolul!
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Un Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *